29.12.08

νέος στόχος: το πνεύμα των ημερών

Μετά από ένα ”άχρωμο” φθινόπωρο, που κυριάρχησε το γκρι, το σκούρο μπλε και το μαύρο (φώτο), οι σχεδιαστές του οίκου μας αποφάσισαν σε αυτές τις γιορτές να ξεσαλώσουν παρουσιάζοντας δημιουργίες σε έντονα χρώματα που ”βγάζουν μάτι”. Πρωταγωνιστές στις παλέτες τους είναι χωρίς αμφιβολία κάθε χρώμα που προκαλεί. Σύμφωνα με τα Athens ΜΑT και τον Alessandro della Batso, αυτές τις γιορτές θα φορεθούν οι "πονηρές" αποχρώσεις του κόκκινου, δηλαδή ροζ, λιλά και φούξια που προβάλλουν και αναδεικνύουν μια νέα συναρπαστική πλευρά του άντρα.

Απαραίτητη σημείωση: Όπως και να το κάνουμε, οι δημιουργίες των οίκων υψηλής ραπτικής, τις περισσότερες φορές απέχουν κατά πολύ από το ύφος του ντυσίματος που συνηθίζεται από τους κοινούς θνητούς κουκουλοφόρους shoppers.

Στην εκκεντρική συλλογή του Vyron Polydur (φώτο) παρατηρήσαμε ζακέτες με οριζόντιες πολύχρωμες ρίγες, κουκούλα, φερμουάρ και κομψές τσέπες σε στυλ μάρσιπου με μικρά τυπωμένα σχέδια στο στήθος. Tα μανικέτα και το τελείωμα απαραίτητα με φινίρισμα. Επίσης είδαμε σκούρους μαρίν και λευκούς σκούφους με ρεβέρ και μαλακή επένδυση ή Full Face με μία τρύπα, 100% πολυακρύλ και επένδυση Fleece. Τα αξεσουάρ χειρός τύπου μεταλικού λοστού ή δακρυγόνου φοριούνται άλλοτε σε total look και άλλοτε σε μικρές πινελιές, ανάλογα με τη περίσταση.


Όσο για τα μεγάλα χριστουγεννιάτικα πάρτυ του Εξαρχείων και της Πατησίων πρωταγωνιστές στις παλέτες των σχεδιαστών είναι αναμφίβολα το έντονο κόκκινο. Για αξέχαστες glamorous εμφανίσεις, οι ρομαντικοί κουκουλοφόροι αστυνομικοί προτιμήστε παθιασμένες δημιουργίες με όγκο. Τα πολυτελή υφάσματα όπως το ερυθρό βελούδο και η πορφυρή δαντέλα μπορεί μεν να ”κακομαθαίνουν” αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν την υπέρτατη απόλαυση της πολυτέλειας. Οι πιο εκκεντρικοί (φώτο) τολμήστε αξεσουάρ ξεχασμένα για πάνω από μία δεκαετία: ζώνες με τρουκς, δερμάτινες, με μεγάλες αγκράφες, γυαλιά ηλίου, γκλομπ πλαστικοποιημένα ή με μεταλλικές λεπτομέρειες. Ακόμα, τολμήστε το αξύριστο look! το λευκό μούσι παραμένει στις προτιμήσεις σχεδιαστών όπως ο Klein Mein για τα πάρτι της παραμονής, αλλά η εκκεντρική πρόταση έρχεται από τον Pakis με το μεταλλιζέ ασημί και χρυσό στα μανίκια να φωτίζει αυτές τις θερμές χριστουγεννιάτικες νύχτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

έχεις κάτι να προσθέσεις;

οι πελάτες μας ψώνισαν και αυτό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

διάβασε και αυτό

AddThis