9.1.09

ο διαδηλωτής του χειμώνα: προτάσεις μόδας για όσους επιλέγουν το δρόμο

Γιορτάζουμε τον ερχομό της νέας κυβέρνησης και σας καλωσορίζουμε όλους στον συναρπαστικό κόσμο της επιβίωσης στους δρόμους της χώρας όπου όλα πια γίνονται.

Η φιλοσοφία της νέας μας γραμμής: η ασφάλεια σε μια ελεύθερη, ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση γίνεται πια το ζητούμενο σε ένα περιβάλλον τόσο εχθρικό για τον άνθρωπο, γι' αυτό και εμείς είμαστε εδώ για να προσφέρουμε το ανεκτίμητο πλεονέκτημα του εξοπλισμού που σε πραγματικές συνθήκες θα κάνει την διαφορά τόσο σε αποτελεσματικότητα όσο και σε στυλ.

Άλλωστε, και φέτος η μόδα δε μπορεί παρά να θυμίζει θέατρο δρόμου, χωρίς να αποκλείονται βέβαια τα extreme μακιγιάζ ή τα gaza prints παντού καιρού...


Ας το ξεκαθαρίσουμε όμως από την αρχή: Το χακί χρώμα, το παντελόνι παραλλαγής και τα tank tops-στολή αγγαρείας με στρας δε φοριούνται μιλιτέρ, κι ας λένε ό,τι θέλουν οι στυλίστες των δελτίων που τα φορούν σα δεύτερο δέρμα. Το μιλιτέρ αφορα τη γραμμή, το κόψιμο, το στυλ, όχι το print.

Το κράνος πάντως φέτος έχει και πάλι τη τιμητική του και πολλοί σχεδιαστές το πήγαν παραπέρα από το κλασσικό, φορτώνοντάς το προκλητικές ζώνες με πολλαπλές αγκράφες και χώρους για πολεμοφόδια. Αν θέλετε κάτι τέτοιο, προτιμήστε κάτι πιο εικονικό στο μοντέρνο στιλ της Χαμάς ή ακόμα και της Χεζμπολάχ.
Αν έχετε πιο εκκεντρική διάθεση, ψάξτε κάτι σε ύφος του μιλιτέρ φορέματος της Tzipi Livni: αυστηρή σιλουέτα, κοφτούς ώμους και faux στρογγυλά κουμπιά μπροστά. Κοντά σακκάκια στο ίδιο ύφος, αναζητείστε στις κολεξιόν του Donald Rumsfeld, από τις οποίες μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αναπηδήσουν δεκάδες παραλλαγές μετά την εκλογή του νέου προέδρου.


Όσο και να σας δυσφημίσουν όμως οι κακόγουστοι, θυμηθείτε! ο διαδηλωτής του Χειμώνα είναι βαμπ αλλά και ιδεολόγος, μοντέρνος αλλά και αποφασιστικός, σικ μα και έτοιμος για όλα, παίζει μεταξύ της αυστηρής αντρικής γραμμής και της εξαναγκασμένης μιλιτέρ και κλείνει το μάτι σε μια σοβαρή παλέτα χρωμάτων, που την αρχίζει από το βαθύ κόκκινο και την καταλήγει στο μαύρο, αφήνει να ξετυλίγεται το μυστήριο μέσα από κοψίματα αλλά και εξαρτήματα που τυλίγουν με χάρη το σώμα......
ο διαδηλωτής του Χειμώνα είναι αυτός που θα διαμορφώσει την ιστορία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

έχεις κάτι να προσθέσεις;

οι πελάτες μας ψώνισαν και αυτό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

διάβασε και αυτό

AddThis