28.1.09

Stahti & Burberry Barcelona: εικόνες από το νέο μας πολυκατάστημα

Εγκαινιάστηκε τη προηγούμενη εβδομάδα το Stahti Kai Burberry Barcelona. Μετά την Αθήνα, το Λονδίνο και τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας τώρα πια και στη πρωτεύουσα της Καταλωνίας!
Εκκεντρικές φόρμες, ανάλαφρη διάθεση, έντονες χρωματικές αντιθέσεις, καταναλωτικά σύμβολα και επιδίωξη του εντυπωσιασμού μέσω της υπερβολής είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου μας καταστήματος στη κοσμοπολίτικη Βακελώνη. Οι διακοσμητές μας, μποέμ τσιγγάνοι και πνεύματα αναρχικά, μιμήθηκαν με μια παντοτινή "νέο-εμπρηστική" ευρεσιτεχνεία τη νεωτερίστικη διάθεση της πόλης και τόλμησαν χρωματικές εκρήξεις στο γνώριμο καρό ώστε να καταναλώνετε χωρίς να καταλαβαίνετε το παραμικρό, όσο για την ασφάλεια, οι τουαλέτες και τα δοκιμαστήρια έχουν εξοπλιστεί με τις τελειότερες κάμερες. Στο ισόγειο του κτιρίου θα βρείτε μοντέρνο καφέ για μπουγάτσα και καπουτσίνο. Και βέβαια, μη ξεχάσετε να θαυμάσετε τη νέα μας σειρά από τα υπερσύγχρονα μηχανήματα πιστωτικών καρτών, λίγο πριν τη πύλη εξόδου.


Αποκλειστικές φώτο από τα εγκαίνεια. Κομψά μανεκέν κερνάνε τους ξαφνιασμένους καταλανούς τάπας και μπακλαβάδες που συνοδεύονταν από δωροεπιταγή-γίγαντα έκπληξη.





Δεν έλειψαν βέβαια και τα απρόοπτα. Τρεις νεκροί και δώδεκα βαριά τραυματισμένοι (φώτο) από σοβαρές ταραχές το προηγούμενο βράδυ έξω απ' το κατάστημά μας, όταν μια ομάδα κουκουλοφόρων νεαρών προσπάθησε με λοστούς και καδρόνια να βρεθεί στη κορυφή της ουράς των ανυποψίαστων καταναλωτών που περίμεναν υπομονετικά το άνοιγμα της πύλης. Οι κουκουλοφόροι, που χάθηκαν στα στενά του Barrio Gottico, προειδοποίησαν ότι θα χτυπήσουν ξανά τη περίοδο των εκπτώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

έχεις κάτι να προσθέσεις;

οι πελάτες μας ψώνισαν και αυτό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

διάβασε και αυτό

AddThis