8.5.09

πάμε μωρή πανάθα!

Με ξεχωριστές τιμές και άκρατη ευδιαθεσία, ο Έλληνας πρωθυπουργός φιλοξένησε πρόσφατα στο κυβερνητικό μέγαρο την ομάδα των εκατομμυριούχων που κέρδισε το κύπελο. Αυτή η συμβολική πράξη επιβεβαίωσε ξανά πως το κράτος των ελλήνων δε ξεχνά τη συμβολή των μπασκετμπολιστών στη διεθνή καταξίωση της χώρας και αναγνωρίζει τη προσφορά τους στην εδραίωσή της ως δύναμη στο μπάσκετ.

Προηγήθηκε βέβαια η αποθεωτική υποδοχή των πρωταθλητών από το λαό, ο οποίος, με δόσεις λεπτής ειρωνίας προς τα υπόλοιπα τριτοκοσμικά κράτη που δεν έχουν μπάσκετ ικανοποιητικό να πληρώσει τους πολίτες τους με συναισθήματα (φώτο)- απαίτησε την αναγόρευσή τους σε πρέσβευτές μας στη Γερμανία.

Οι δε παραγωγικές τάξεις, σε μια ένδειξη ειλικρινούς ταπεινότητας, απέσυραν κάθε φτηνό αίτημα δικής τους συνάντησης με τον πρωθυπουργεύοντα τη χώρα, χορτασμένοι από τη δόξα και το χρήμα των λατρευτών τους ειδώλων.
Η κυβέρνηση, με βαθιά συγκίνηση για την νέα ευρωπαϊκή καταξίωση της χώρας, υποσχέθηκε επιπλεόν κίνητρα επιτυχίας για μπασκετμπολίστες και μοίρασε στα καμάρια του έθνους λαμπάδες με το εναπομείναν άγιο φως που -όπως όλοι θυμόμαστε- είχε υποδεχτεί με παρόμοιες τιμές το πάσχα. Η σεμνή τελετή έκλεισε με πανηγυρική κρατικορθόδοξη δέηση για το τελευταίο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν, τη πολυπόθητη γιουροβίσιον.

1 σχόλιο:

  1. Εγώ ως προς τις προτεραιότητες του ακαταλληλοτερου μια αντίρρηση μονο έχω: είμαι Ολυμπιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έχεις κάτι να προσθέσεις;

οι πελάτες μας ψώνισαν και αυτό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

διάβασε και αυτό

AddThis